Velkommen til Teaterforestilling

Af Oline

Under Coronaen legede vi i drama med zoom-formatet i ugevis. Vinkler, lyd, placeringer, baggrund og meget mere, men nu er vi tilbage!!

Vi kom tilbage til Baunehøj og vores elskede dramatimer. Selvom zoomtimerne med drama var godt er det endnu bedre at være i teatersalen igen. Dramakemien er genskabt, holdet er samlet.

Vi skal selvfølgelig også lave et fantastisk teaterstykke, men vi har lært noget som de andre årgange ikke fik med, derfor kan vi stadig invitere jer til vores teaterstykke, På besøg i et Dukkehjem, over zoom. Vi har derfor både live publikum, som er Baunehøjs elever, og så kan du invitere alle du møder på din vej til at se dette over zoom.

Vi knokler hårdt for at få forestillingen op at stå. Vi skal tage stilling til to slags publikum, hvilket er en sjov, men svær opgave. Vi instruerer hinanden og hinandens små stykker, derudover prøver vi syrede ting af og øver i flere timer i streg.

Forestillingen spilles tirsdag d. 16. juni kl. 16.00, kl. 20.00 og kl.21.00. Hvis man ønsker at se forestillingen skal man sende en besked til ra@baunehoej.dk senest mandag d. 15.juni, så vil man tirsdag formiddag modtage en mail med zoom-link og lidt mere information om forestillingen.