TEATER

På linjefaget teater skal vi hoppe og sprælle, grine og græde, bande og svovle, sanse, klovne og danse, og så skal vi fortælle historier om os selv og den verden, der omgiver os.

Du vil blive trænet i at holde fokus på alle de vigtigste ting, mærke din krop og opleve hvad den er i stand til, udleve dine mærkelige ideer og bruge din stemme, med alt hvad det indebærer.

Vi skal spille teatersport, hvor kun fantasien sætter grænser, vi skal lave scener fra bunden og stå foran et publikum, afprøve hvor fysiske og abstrakte vi kan være uden at tabe den røde tråd, tage vores masker af og på og komme med teatralske bud på, hvordan vi løser både de helt små og de helt store konflikter.

Du vil blive udfordret og anerkendt og tvunget til at sætte dig selv i spil på måder du aldrig havde forestillet dig før. Du vil komme til at sidde i instruktørstolen og undervise dine kammerater – at stå foran et publikum er nemlig ikke noget vi kun gør på en scene, men noget vi også gør hver gang vi skal ”performe” ude i det virkelige liv. Kom som du er, og glæd dig til at blive en del af et til tider hviskende, til tider råbende, farverigt og tillidsfuldt ensemble.

 

Linjefag er på 5 timer om ugen og vælges først når skoleåret er gået i gang.