Morgensang

Morgensang

I dag holdt jeg min morgensang. Jeg var virkelig nervøs inden og imens. Jeg startede med at komme 10 min før alle de andre. Så jeg stod oppe ved klaveret da de andre kom ind og blev mere og mere nervøs. Jeg følte at mit hjerte ville falde ud så hårdt bankede det. Jeg var vildt bange for at jeg ville stå der oppe og totalt ryste, eller bare blive helt rød i hovedet eller besvime…

Men det gik, alle kom ind. Jeg sagde godmorgen, og vi sang den første sang. Jeg havde valgt ”Der er noget i luften” til at starte med, da jeg syntes den har sådan en dejlig melodi, og der er noget mening med teksten. Jeg begyndte at fortælle om alt det, jeg kunne have valgt og hvor nervøs jeg var, hvilket var MEGET.

Mit emne var min gamle efterskole. Jeg har gået på efterskole i 9 kl. på en efterskole der hedder Bindernæs og ligger på Lolland. Jeg fortalte om forskellen og om, hvordan reglerne var. Jeg ville vildt gerne have, at min morgensang virkede klog, for så virkede jeg jo klog. Men det var svært for der har været rigtig mange gode morgensange indtil videre, og de har alle sammen været vildt kloge. Så jeg ville gerne fortælle lidt om de fordomme man kan have, når man kun har mødt personerne. Jeg syntes selv det var ret klogt, så jeg er faktisk tilfreds med min morgensang. Jeg fik sagt det meste, det vigtigste og jeg glemte kunne en lille smule.

Vi sluttede af med at synge ”Jeg vil male dagen blå”, da jeg elsker den sang og jeg syntes den beskriver en positiv livsindstilling.

Jeg vil sige til alle: glæd jer til at holde morgensang selvom i er nervøse, det er fedt. Og jeg fik super meget god respons til min morgensang TAK 😉

Share This