Undervisning på BHE

Undervisningen på Baunehøj efterskole er meget speciel og dog også meget smart. Vi har mange forskellige fag på Baunehøj Efterskole. Vi har bl.a. Dansk, Engelsk, Matematik, Spansk/Tysk/Fransk og mange andre som fx Medborgerskab og Jord til Bord (se fag under undervisnings fanen øverst på siden).

Dette gør også, at vores undervisning er meget varieret, og jeg synes næsten aldrig, at undervisningen er kedelig, bortset fra et par gange, hvor det har været lidt meget røv-til-stol-undervisning. Fagene er meget brede, men følger et program, der sørger for, at vi lærer, hvad vi skal lære i 10. klasse.
Derudover er undervisningen niveau-opdelt. Det overraskede mig meget. Overraskelsen var dog ikke helt positiv, men da jeg havde været i gang i et par uger, gik det op for mig, at det faktisk var meget godt, og jeg fik klart mere ud af det. Det er bl.a. fordi, det gør, at den individuelle elev får den rette undervisning niveaumæssigt og gør også, at man får lettere ved at lære og forstå.                                                                                                    
På BHE har vi også nogle fantastiske lærere, som sørger for at vi alle er med i timen, og at vi alle forstår, det vi laver, og så er de superflinke og altid villige til at hjælpe, hvis man har brug for det. Nogle gange kan de godt være lidt hårde, hvis man ikke tier stille eller ikke lytter efter, men det mener jeg, er for det bedste. Undervisningen på Baunehøj er dog ikke helt for folk, der ikke gider lave noget, men den har gjort mig mere klar på gymnasiet, og det regner jeg også med, den vil de næste år. Så hvis man er en dreng eller pige med eller uden store ambitioner, vil der altid være plads til udfoldelse på Baunehøj Efterskole både socialt og videnskabeligt.