Arbejds dag på BHE

Så blev det weekend, og der var desværre en arbejdsdag. Så de fleste elever tog hjem, og vi var kun 36 på skolen. Jeg tror de fleste havde glemt, at det var vores forældre, der skulle komme og arbejde.. Så vi lavede faktisk mindre arbejde i denne weekend, end vi plejer at lave. Det eneste, der skulle laves var et hønsehus, som vores forældre kom og lavede. Der kom nok 15 forældre og hjalp til.

Det var virkeligt fedt, og der var tre forskellige ting, man kunne vælge at hjælpe med. Man kunne ordne ting i stalden, smøre lækre sandwich og lave kage. Jeg valgte at lave kage. Vi var 8 piger og en dreng. Vi lavede 6 forskellige slags kager og startede lige efter morgenmad. Vi skulle lave cupcakes, macaroons, brownie, havregrynskage, pære-crumble og citron/lime-tærte. Det var virkelig fedt, for man lærte at lave en masse kage, og så hyggede vi os bare med at lave kage og spise resterne. Vi hørte en masse musik imens og dansede og fjollede rigtig meget. Alle kagerne var jo nogle, som vi kunne opskriften på, så det var ligesom ”vores” kage.  Så jeg syntes det var ret fedt at lære de andre, hvordan man gjorde og have styr på det hele.

Vi skulle først være færdige med dem alle sammen kl. 16:00, så dem der havde været ude og arbejde kunne komme og få noget kage og kaffe. Så vi mødtes igen kl. 15:00, så vi kunne nå at pynte vores cupcakes og sætte det hele rigtig flot op. Det blev virkelig godt, og alle kagerne smagte fantastisk!

Og alle blev lidt hyper på sukker;)