Utopia – ideologier på spil

En længe ventet valgkamp er begyndt på Baunehøj, hvor en intens stemning er at mærke op til det mulige regeringsskifte. Om det er Rødt Fællesskab, Moralens Vogtere eller Højere Frihed der løber med sejren ved valget den 16. januar, er endnu uklart, men Utopiatidende vil følge kapløbet tæt.

Trods den manglende støtte fra de øvrige partier, der modsat det socialistiske parti Rødt Fællesskab står til højre for midten, er Rødt Fællesskab allerede ved valgkampens start det parti, der med sig har det største bagland blandt vælgerne. Også oprørsgruppen Aktivisterne, der forudses at spille en stor rolle i den igangværende valgkamp, deler umiddelbart flere synspunkter med netop Rødt Fællesskab frem for Moralens Vogtere og Højere Frihed. Det henholdsvis konservative og liberale parti Moralens Vogtere og Højere Frihed står dog heller ikke uden støtte, og meget tyder på, at det bliver en meget tæt kamp.

Valget vil dagligt dækkes i Utopiatidende, der vil forholde sig objektivt til ugens kommende historier, således at vi opnår et retfærdigt resultat ved valgets afgørelse sidst på ugen.