Hverdagen på BHE

af Sofie Hellensberg
Jeg syntes ærgerlig talt vi står MEGET tidligt op! Vi skal være til morgenmad allerede kl. 7:00… Men det er okay, man får bare ikke så meget søvn som normalt, og det er svært, når man bruger så meget energi på at blive en del af et fællesskab og få nye venner. Men jeg elsker virkelig denne skole, og jeg lærer meget mere, end jeg nogensinde havde drømt om.
Men vores hverdag er hård, og vi har få pauser. Mandag er selvfølgelig hårdest med flest timer, tirsdag og onsdag er bedst, for der er der masser af pauser. Tirsdag har jeg Jord til bord, og det er faktisk ret fedt! Da jeg startede på skolen, tænkte jeg, at det var vildt kedeligt at bruge sin dag i køkkenhaven. Men så fandt jeg ud af, at det er meget mere end bare køkkenhaven. Man bliver sat på et af de tre hold, og så er man der i et par uger. Jeg har lige været på holdet Håndværk, og det var super sjovt, men nu roterer vi, så jeg er kommet i køkkenet. I vores timer er vi blevet sat på tilfældige borde, så vi kan lære mange forskellige mennesker at kende. Det er rigtig dejligt, for ellers havde jeg nok bare sat mig sammen med dem, jeg snakkede mest med, og så havde jeg jo ikke lært nogen nye personer at kende.