Skolekredsens Generalforsamling med foredrag

Skolekredsens Generalforsamling og foredrag med Rasmus Schiellerup og Casper Rongsted.

Lørdag den 14. marts byder Skolekredsen på dobbeltarrangement. Skolekredsen er Baunehøj Efterskoles folkelige bagland bestående af tidligere elever, forældre til nuværende og tidligere elever og andre som har interesse i at holde skolen både oven vande og på sporet. På generalforsamlingen mødes baglandet om skolens værdigrundlag, vælger sig en bestyrelse og vælger repræsentanter til skolens repræsentantskab.

For at give næring til vores samtaler om den gode skole, har vi tradition for at invitere folk med forskellige perspektiver på skolelivet. I år kommer Rasmus Schiellerup, tidligere viceforstander på Københavns Idræts Efterskole og Casper Rongsted, skolekonsulent og forfatter til bogen Ud af musikken.

Rasmus og Casper turnerer med et oplysende og underholdende foredrag om Verdens bedste danske skole, som tager især de mange negative fortællinger om den danske skole, såvel folkeskolen som fri- og efterskolerne, under kærlig behandling og giver modfortællinger om et skolesystem i verdensklasse og i en rivende, positiv udvikling. Læs mere om deres foredrag her

Arrangementet starter med Generalforsamling kl 10-12 inklusiv frokost. Kl. 12.30 kommer Casper Rongsted og Rasmus Schiellerup og taler en time med efterfølgende spørgsmål og diskussion.

Læs invitation og tilmeld dig til Generalforsamlingen her

\"verdens