Høstdagene

Vi er blevet fordelt i 7 hold. Hvert hold skal lave en specifik ting. Der er nogen, der skal ordne ænder og bage kage, der er nogen, der skal høste på Svanholm gods. Der er også nogle, der skal lave noget rigtig lækkert æblemost.

Jeg er på det hold, der skal være i haven sammen med Gitte og høste. Vi skal luge i haven og plante nye ting. Det gjorde vi om mandagen, og det var rigtig fedt. Gitte er virkelig sød, og hvis du er blvet træt af din opgave, kan du bare sige det til hende, og så får du en ny.

Cille og jeg brugte mandagen på at høste squash, trække ukrudt op ved gulerødderne og høste og rengøre salat hovederne. Det var rigtig hyggeligt, og vi fik også kage.

Tirsdag spurgte de voksne, om der var nogen der ville lave nogle labels til at putte på alle de ting, vi havde lavet. Det sagde Cille, Cecilie og jeg ja til. Det var ret svært, for vi kunne ikke bare lave det i word. Vi havde allerede nogle labels, som var ret seje og dem skulle vi lave det til.

Det gik godt, og vi fik endelig fundet programmet til at lave de her labels. Så vi gik igen og hyggede os rigtig meget med det. Imens var de andre i gang med at lave kryddersalt og kryddereddike og nogle høstede blomsterfrø og bønnefrø.

De andre fik tidligt fri, mens vi desværre stadig sad og puklede med de labels, for printeren ville ikke printe dem rigtigt. Så vi besluttede, at lave det videre onsdag.

Onsdag fik vi ordnet alle labelsene, og de blev rigtig flotte. Så vi gik rundt og afleverede alle de MEGA fantastiske labels og alle lærerne blev virkelig glade for dem. Kristian mente, at vi skulle sætte dem på alle æblemost flaskerne… Der var vildt mange! Men det var stadig hyggeligt, og vi gjorde det. Bagefter gjorde vi bare boderne klar og satte vores ting, hvor de skulle være.