På tur med design

CIFF står for Copenhagen International Fashion Fair, og det var her, turen gik til, da design fredag d.31/1 skulle på tur. CIFF er et sted, hvor mange danske tøjmærker er ude og vise deres kollektion for efteråret 2014 frem. Det bliver brugt som et sted, hvor butikker kan købe kollektioner ind, og hvor modemagasiner kan spotte de nye trends.

For os, fra design linjefag, gik dagen mest ud på, at vi skulle gå lidt rundt og få inspiration til det designprojekt, vi er i gang med for tiden. Vi er nemlig i gang med at skulle designe vores egen kollektion. Dvs. at vi skal lave to designs i en portfolio samt sy en prøve til et af vores designs.

Ved en 11-tiden samledes vi alle for at høre et lille foredrag, om hvilke farver og farvekombinationer, der vil komme på mode til efteråret.

Alt i alt var det en super hyggelig dag. Jeg synes det er fedt, at vi i design ikke blot sidder og syr  hver gang, vi har linjefag. Det var også sjovt at opleve atmosfæren til sådan et arrangement under modeugen med masser af modefolk. Nogle gange, når man så noget flot tøj, var det lidt ærgerligt, at det først kommer i butikkerne til efteråret, men på den anden side, var det også super fedt selv at gå rundt og spotte tendenserne.