at starte på efterskole

af elever fra årgang 17/18
– At starte på efterskole har været en helt ubeskrivelig følelse, man ikke kan sætte ord på. Jeg har fået en mega mega dejlig roomie, som jeg ikke vil bytte for noget andet. Nu er det weekend og det bliver nu også dejligt at komme lidt hjem igen og se sin familie og venner, samtidig glæder jeg mig allerede helt vildt til tanken om at komme her op igen søndag ?
– At starte på efterskole har været fantastisk og pisse hårdt! Men det er virkeligt godt, vi bliver skubbet rundt på en frisk måde. Jeg er sygt træt, men det er godt nok også det værd lige nu. Baunehøj er fantastisk og der er så mange mennesker jeg gerne vil lære at kende. Jeg glæder mig sindssygt meget til et helt år.
\"Version– – På de første 2 uger har jeg allerede oplevet at man føler sig hjemme – selvom man startede på bar bund, og det gør bare at man kan være helt sig selv. Som en lille krølle på halen, har jeg fået lov til at sidde bag på Lasses cykel og det syntes jeg var et luksus-tilbud, som jeg gerne takker ja til en anden gang. ?
– Det har været meget nyt og anderledes at starte, og jeg har haft det meget sjovt indtil videre. Jeg har også fundet mig godt til rette på mit 3 mands værelse i Landeriet. Jeg sover på den øverste etage med to andre nede under, vi er 12 i alt i Landeriet. De ting vi har lavet føles en del anderledes i forhold til en normal skole.
– På 2 uger har jeg oplevet at få nye venner, som jeg føler, jeg har kendt i meget længere tid. Vi har både været på cykeltur, gjort rent, spillet, snakket, grinet og meget mere. Nu er jeg temmelig træt og glæder mig til at komme hjem på weekend og få sovet, men jeg glæder mig samtidig til at komme tilbage på søndag!
– At starte på efterskole har været spændende og udfordrende. Der har allerede både været op- og nedture, men jeg kan mærke, at det bliver et godt år, som skal tilbringes med en masse forskellige mennesker. Man kan virkelig mærke, at alle er imødekommende og vil have det bedste ud af året, og selvom det bliver hårdt, bliver det også super fedt.
– At starte på efterskole har været en utrolig oplevelse. Jeg glæder mig til at have et helt år med badning, ridning og utrolig søde mennesker. Jeg er så glad for at jeg valgte at tage på Baunehøj.
– På de første 2 uger har jeg fået en masse nye venner, folk er så søde og sjove. Alle folk på Baunehøj, (af dem jeg har mødt indtil videre) har været søde og virkeligt accepterende overfor alt. Jeg har også haft en mega god cykeltur, dog blev jeg syg. Men hold fast hvor jeg dog blev gode venner med de piger i min husgruppe.\"_DSC1264\"