# mega optur oplevelse

# mega optur oplevelse

Lindehusets husgruppetur

AF KARL BEYER ASMUSSEN #LH #LHERBEDST #LINDEHUSETERFIZ #HP

Vi skulle have været på cykeltur – men vores huslærer Kristina, fik den ide, at vi skulle på overlevelses og kajaktur.

Dagen vi skulle afsted regnede og blæste det for meget til at sejle kajak, så vi lagde ud med at tage op i Friluftslivshuset på skolen. Der lavede vi det man kalder en jordovn, hvor vi stegte en stor kalveklump.
Vi havde sovepose og liggeunderlag med for vi vidste, at vi skulle sove under en presenning ude i skoven. Hele aftenen hyggede vi med friluftsmad og lejrbål. Da mørket faldt på og vi skulle til at træde ud i skoven begyndte det at regne meget voldsomt.
Jeg lå i samme presenning som min ven Malthe fra huset og vi lå og hørte regnen og høje tordenbrag. Lige der var jeg en smule bange for om der skulle blive vådt inde i presenningen og om vi vågnede op om natten i en kæmpe vandpyt. Det gjorde vi heldigvis ikke.
Vi vågnede alle op i skoven og sovsede hen til friluftshuset igen. Der lavede vi havregrød over bål og ventede alle spændt på at komme ud og sejle på havet. Da vi havde spist skulle vi til stranden med kajakerne. Vi kom ned til vandet og fik udleveret en kajak hver.
Lige da jeg satte mig i min kajak kunne jeg mærke, at jeg blev en smule nervøs for at bare den mindste bølge ville få kajakken til at tippe, men hurtigt fik jeg lært at styre den. Vi endte med at have sejlet rundt i 4 timer på det åbne hav og jeg havde lært at komme op i kajakken igen, hvis vi var faldet i.
Da vi havde sejlet var vi alle godt færdige i armene og tog tilbage til Frilufthuset, hvor vi lavede aftensmad og lå indenfor og så en gyserfilm for at falde i søvn.
Det endte med at have været en mega optur oplevelse og vi kom alle meget tættere på hinanden. Blandt andet fordi vi havde en rigtig vigtig og sammenrystende snak om, hvad der har været svært ved at starte på efterskole.
Vi åbnede alle op og lyttede til hinanden.

Share This