Bryllup på Baunehøj

Af Anders Tornsø Jørgensen

Lørdag den 8. marts lavede vi et rollespils bryllup, hvor alle elever fik forskellige roller. Mange af rollerne var meget kreative og skøre, f.eks. en transeksuel skizofren, pædofil præst eller en brudepige med OCD. Det var utroligt humoristisk, fordi man ikke vidste, hvad de andres rolle var og derfor opstod der en række morsomme scenarier.

Det meste af lørdagen gik med at gøre klar til brylluppet. Der blev lavet en masse god mad, spisesalen blev pyntet med hvide duge og stearinlys og alle glædede sig meget til begivenheden.

Brylluppet begyndte om eftermiddagen med at parret blev gift og blev kørt ned til spisesalen på en have-traktor, som vi kastede ris efter. Så fik vi en god velkomstdrink, spiste en masse god mad, fik en funky bryllupskage og dansede til vores helt eget bryllupsband. Der var også sjove taler til brudeparret og der var også sange, som var lavet af eleverne. Efter brylluppet var slut kunne folk gå i seng, blive og spille Poker eller Meyer. Jeg fik i hvert fald lært Meyer-reglerne den weekend.

Det var rigtigt hyggeligt og festligt, fordi at vi levede os meget ind i vores roller og så var det en meget speciel weekend, som var en af de bedste indtil videre i år!