Beretning fra Teaterugen

(Beretning fra midt i teaterugen)

Så er teater-ugen skudt i gang her på Baunehøj, vi er ca. halvvejs og nu forstår vi, at det ikke var for sjov, da lærerne weekenden før sagde, at vi skulle få sovet godt igennem. Vi har næsten ingen pauser og der er fuld fart fremad!

I forrige uge var alle elever til auditions, hvor vi blev inddelt i forskellige arbejdsgrupper, alt efter lærernes bedømmelse og eget valg. Grupperne består af teknik, sang/musik, medie, teater, dans, kulisser og design. Jeg er kommet ind på teater-gruppen, men selvom jeg er i denne gruppe, er jeg også med til at danse. Det er super fedt, at  man kan deltage i flere grupper, men man skal selvfølgelig prioritere sin egen gruppe først.

Når vi laver skuespil kan det godt være grænseoverskridende og lidt mærkeligt i starten. Jeg spiller i en scene, hvor jeg skal se en dreng dybt i øjnene, og virke meget tiltrukket af ham. Det var ret akavet i starten, men når man har taget scenen for 117. gang, har man vænnet sig til det. På den måde er der udfordringer i teateret, og der er helt sikkert også udfordringer i de andre arbejdsgrupper. Lige nu ser jeg frem til at optræde og after-party på lørdag!