Efterskolernes musikfestival

Efterskolernes Musikfestival d. 22. maj 2018
af Jacob Frydendal og Ulrik Zimmermann

I dag deltog alle musikelever fra Baunehøj i ¨Efterskolernes Musik Festival¨ – sammen med en masse andre efterskoler. Vi skulle tage en bus fra Baunehøj til Skovbo Efterskole. Det var en skide hyggelig tur.
Da vi ankom var der lidt stress på, da vi skulle optræde med vores første hold indenfor 20 minutter, så vi skulle lige skynde os en smule. Da musik 2 havde spillet færdigt, var der lidt tid til at slappe af og gå rundt og opleve stedet og snakke med nogle af de andre elever. Det var vildt hyggeligt, at vi allerede havde mødt Fårevejle og især Kastanievej Efterskole.
Man følte ligesom at man kendte Kastanievej godt, efter at de havde været ude og besøge os på Baunehøj for et par uger siden.
Senere spillede flere af vores musikhold samt Baunehøj-bandet, Skæve Linjer, som var virkelig gode, men selvfølgelig stenede.
Skovbo Efterskole sluttede dagen af med noget af en optræden udenfor. De havde nogle piger, der bare virkelig kunne synge, imponerende!
Dagen var alt i alt hyggelig med god stemning, en masse boder udenfor – sat op af de forskellige efterskoler, hvor der blandt andet blev solgt vildt mange hotdogs, og selvfølgelig en masse skøn musik.