Velkommen til de kommende elever

Styrk fællesskabet!
Beslut dig!
Det var forstander Ulrik Goos Iversens råd til de kommende elevers forberedelser til skolestart på Baunehøj Efterskole om tre måneder.

De nuværende elever tog i mod med skilte og bølge og selv om det var en overvindelse for nogle af de nye, fandt hver ny elev frem til deres vært for dagen. Dagen stod på sang, musik og velkomst i salen, fortællinger i ridehallen, husgruppemøder, folkedans og kor. Et intenst program på over 4 timer, hvor de 100 kommende elever og deres forældre blev introduceret til stemningen på skolen, traditionerne og fortællingerne og ikke mindst mødte hinanden for første gang.

Hvem skal være min roomie? Hvilken husgruppe skal jeg bo i? Hvem skal være min husgruppelærer? Hvem skal jeg bo, leve og arbejde sammen med i 42 uger fra den 9. august 2015? Disse spørgsmål fik de nuværende elever besvaret, mens det var nogle mere melankolske spørgsmål, vores nuværende elever fik svaret på: Hvem skal sove i min seng? Hvem skal kalde vores skole \”vores\”, når den ikke længere er vores?

Tak til de nuværende Baunehøj-elever for en stor indsats. Nyd skolen de sidste 7 uger.

Velkommen og på gensyn til de kommende elever og jeres forældre. Vi glæder os til jer!

\"DSC_1235\"\"DSC_1249\"\"DSC_1252\"\"DSC_1248\"\"DSC_1260\"