Kloge Hænder

Kloge Hænder
I starten af april tog Baunehøj imod indbydelsen til at besøge en række større og mindre erhvervsvirksomheder i Frederikssunds-området under arrangementet: Kloge Hænder.
Dagen er igangsat af erhvervsvirksomheder over hele landet og intentionen er at udbrede elevernes kendskab til de mange forskellige erhvervsmuligheder der venter dem fremover.
Eleverne havde en god og oplevelsesrig dag, som lærte dem om nye fagområder indenfor både uddannelse og erhvervsmuligheder.
Herunder er et par beretninger:

Bautahøj Konferencecenter af Liva og Julie:
Da vi ankom på Bautahøj Konferencecenter, blev vi mødt af et sødt personale, der tog godt i mod os. Vi blev vist rundt og lærte lidt om stedets historie. Bautehøj ligger 5 minutters gang nord for Baunehøj.
Efter rundvisning blev vi delt ud i grupper, hvor vi så forskellige dele af det, at arbejde på et hotel. Nogle så hvordan poolen fungerede, andre fik prøvet at gøre værelser rene og nogle tredje prøvede at være kokkke. Vi sluttede af med at planlægge en fiktiv kursusdag på Bautahøj. Efter det hårde arbejde fik vi en lækker frokost i restauranten. Vi havde en sjov dag, der gav et godt indblik i, hvordan man driver et kursus- og konference-center.

Procom af Nikolaj T:
Efter en tur med den bus som skolen havde lejet, blev vi vist ind af bagindgangen til firmaet PROCOM. Afdelingslederen Gitte ledte os hjemmevandt gennem store haller, der indeholdt et væld af industrielle materialer og maskiner. Efter en hurtig tur gennem administrationsafdelingen ankom vi til vores bestemmelsessted, et kontor-lignende rum, hvor der var dækket op til vores ankomst med wienerbrød og juice.
Efter en kort præsentation af firmaet blev vi delt op i tre mindre grupper med hver sin guide, der entusiastisk forklarede og svarede på spørgsmål. Selvom det meste af den højteknologiske information om radioer gik tabt for mig, var det fedt at se, hvordan en virksomhed kan løbe rundt; det mindede om hvordan en myretue er bygget op.
\"IMG_4227\"