RUN4FUN i Danmarks smukkeste vintermørke skov

RUN4FUN i Danmarks smukkeste vintermørke skov

Halvejs inde i skoleåret på Baunehøj Efterskole 17/18, besluttede vi; Simon Bom og Oskar Graff, os for at forene de mange sololøbere i en flok. Vi startede derfor løbeklubben run4fun, hvor vi løb hver mandag og torsdag, for at jagte det fælles mål om at kunne løbe ved Danmarks smukkeste motionsløb; Grevinder Dannerløbet i Jægerspris – kun 8 km fra efterskolen.

Første løbetur var super hård, men efter af have løbet en fantastisk tur i den snedækkede og vintermørke skov, gik det op for os, at vi allerede på første løbetur havde formået at løbe over 8 km. Efterhånden som vi nærmede os foråret og Dannerløbet, løb vi ture tæt på 13 km, og vi var ikke helt sikker på om, vi skulle løbe 10 eller 21 kilometer ved Dannerløbet.

Over alt forventning var der ni, der meldte sig til halvmaraton, og mange af dem spontant uden træning, mens der var seks, der tilmeldte sig 10 eller 5,6 kilometer løbet.

På dagen løb vi i forårets første sol på Nordskoven smukke skovveje i læ for vind og vejr. Trods alle forventninger kom alle godt i mål med en ok tid, Esther fra vores hold fik endda en flot andenplads i 21 kilometer for kvinder. Alt i alt var det en virkelig fantastiks oplevelse, at nå et mål i fælleskab. 

Version 2

Share This