Ringridning – på cykel

Ringridning – på cykel

Weekend med Ringridning

Så blev det weekend på Baunehøj og efter aftensmad og opvask, fredag aften gik vi
omkring kl. 21.00 alle sammen ned til strandfolden og lavede bål. Vi sad med tæpper, lavede snobrød og sang. Det var en meget hyggelig måde at slutte dagen af på sammen, især når vi kun var 60 elever, så blev vi også lidt tættere.

Lørdag spiste vi først morgenmad 9.30 så vi kunne sove længe, og på den måde starte dagen stille og roligt. I løbet af dagen begyndte vi at forberede til noget, vi kaldte cykelringridning. Det er næsten ligesom normal ringridning, bare på cykler, som selvfølgelig skulle dekoreres.
Alle husgrupper var med og skulle dyste mod hinanden. Jeg bor i Stuen og vores fællesstue hedder ‘Blomsterstuen’, så vi kørte selvfølgelig total blomstertema både på cyklen, hjelmen og lansen, og vi havde alle sammen noget lyserødt på. Det var faktisk en ret sjov aktivitet at lave sammen, da alle gjorde ret meget ud af det og folk gik virkelig meget op i det. Vi vandt overraskende nok turneringen og Lindehuset vandt udsmykning, hvilket også var fair selvom Stuen selvfølgelig havde fortjent den.

I weekenden må vi også gerne sove hos hinanden i husgruppen, så lørdag sov jeg sammen med en af de andre piger på hendes værelse, da begge vores roomies var hjemme. Det er en virkelig hyggelig ting at gøre, også hvis man er flere sammen og giver super god stemning.
Weekenderne er med til at gøre at man føler man bliver venner med folk, ligesom gode venner derhjemme.
Søndag skulle Stuen i køkkenet og lave brunch. Så kl. 10.30 kunne de andre komme ned til æg, bacon og pandekager. Det var en god måde at slutte weekenden af på, hvor man bare havde god tid til at sidde og snakke sammen.

Share This