Ledige stillinger

Baunehøj Efterskole søger ridelærer

 

Vores ridelærer og ansvarlige for skolens heste Jan Jørgensen går på pension efter 33 år. Vi søger derfor en vikar, som kan stå for rideundervisningen og i samarbejde med kolleger på skolen, være ansvarlig for stald og heste herunder staldarbejde, vedligeholdelse af springbane og ridehal, samt pasning/pleje af hestene. For at komme i betragtning skal du kunne undervise i dressur, spring og terrænspringning med udgangspunkt i elevernes niveauer.

Ansættelsen er midlertidig fra 1/2-2024 til skoleårets slutning, hvorefter det skal vurderes, hvordan vi vil fortsætte linjefaget i ridning.

Stillingen er i udgangspunktet deltid, men kan skaleres alt efter kompetencer og muligheder. Det kunne dreje som undervisning i andre fag, aften- og weekendvagter og deltagelse i skolens liv i øvrigt.

Baunehøj Efterskole er en naturskøn, grundtvigsk efterskole med 104 elever på 10. klasses niveau. Vi er meget stolte af vores skole, som er kendetegnet ved tillidsfulde relationer og god kommunikation mellem medarbejdere og elever. Vi betegner os selv som et praktisk fællesskab, hvor elever og medarbejdere er sammen om at drive skolen. Det er centralt i stillingen som ridelærer at du er med til at få det praktiske til at fungere både pædagogisk og effektivt.

For yderligere oplysninger kontaktes forstander Ulrik Goos Iversen 30 35 73 03 eller viceforstander Kristian Damgaard 29 43 56 01. Ansøgning med CV og referencer samles i én pdf-fil og sendes til senest den 7. januar 2024. Samtaler gennemføres den 16. og 17. januar 2024.

Løn – og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Læs mere om skolen på www.baunehoej.dk