Mine første dage på baunehøj

\"IMG_1082-2\"Mine første dage på BHE af Sanne Gottlob Baumgarten

Allerede første dag vidste jeg, at det var her jeg gerne ville være. Jeg kunne mærke, at det emmede af liv og glæde.

Jeg mødte min roomie (Stine) d. 20. maj til Introdag. Efter bare to timer var vi bedste venner og hver dag er nu en leg. Vi snakker, griner og hjælper hinanden. Jeg kan altid regne med hende, og det ved jeg efter bare tre uger på Baunehøj Efterskole.

Jeg kan huske, at jeg var meget usikker, og ikke vidste hvad jeg skulle. Men alle var så søde og imødekommende, at det ikke var noget problem. Men selvfølgelig hjalp lærerne også, ved at få os til alt muligt. Hvis man skal gå på Baunehøj, skal man være klar på lidt af hvert.

Vi har lavet, jeg ved ikke hvor mange forskellige navnelege. Så har vi været på cykeltur, spillet en masse stikbold og hygget os helt vildt meget sammen.

Jeg bor i Stuen med 14 andre piger (vi er den største husgruppe på Baunehøj). I starten troede jeg ikke, jeg ville blive hørt, men alle tager sig af hinanden, og alle bliver hørt. Folk lytter til hinanden.

Selvom det er hårdt arbejde, ville jeg på nuværende tidspunkt, ikke kunne forestille mig selv uden de venner jeg har fået her. Baunehøj Efterskole er en stor, skør og tosset familie, man ikke kan andet end at holde af.