Kommende arrangementer

kommendearrangementer

I løbet af skoleåret inviterer vi forældre og andre interesserede til højskoleforedrag sammen med vores elever. Nedenfor finder du både de åbne arrangementer og arrangementer målrettet forældre.

Kommende arrangementer:

Tilbagevendende og tidligere arrangementer:

Åben aften: Anden onsdag i januar – alle er velkommen

Åbent hus:  sidste søndag i september kl. 13-17 – alle er velkomne, tilmelding ikke nødvendigt.

Udover rundvisninger hele dagen, har vi 2 fællessamlinger kl. 14.00 og igen kl. 16.00 som tager ca. 45 min.

Vær opmærksom på at Baunehøj Efterskole først har ledige pladser i 10. klasse i skoleåret 25/26.

Vi har løbende søndagsrundvisninger, som aftales ved henvendelse til skolen.

 

 

Tidligere arrangementer:

Skolekredsens generalforsamling lørdag den 2. april 2022 og teaterforestilling. Se her: Indbydelse til generalforsamling 2.4.2022

Koncert: Onsdag d. 29. september kl 20.00 med Nana Rashid

Vi er meget stolte over at kunne præsentere den danske jazzvokalist Nana Rashid som denne aften undeholder med sit band.

Hun har en tidløs, ærlig og fortryllende stemme, som sender tankerne i retning af Radka Toneff og Nina Simone.

I 2016 Nana den stærke debut-EP «Sorrow in Sunlight»  Lyt her  Der er nu ny musik på vej som udkommer i 2022. Projektet hedder “Music For Betty” og det er også  den musik, der vil blive præsenteret til koncerten.

Alle er velkomne – ingen tilmelding.

Torsdag den 30. oktober kl 19.30-22.00: Gamle elever spiller op   Kom og hør hvad vores tidligere elever har drevet det til musikalsk. Aftenen åbnes med musikalske indslag fra nuværende årgang. Alle er velkomne.

Søndag den 29. september 2019 kl. 13-17: Åbent hus i anledning af Efterskolernes dag.
Skolen inviterer alle interesserede til at se skolen. Tidligere elever viser rundt, nuværende elever viser linjefag og synger kor og køkkenet serverer kaffe. Alle er velkommen – tilmelding ikke nødvendigt.

Skt Hans Aften på havnen i Kulhuse – søndag d. 23. juni fra kl. ca. 20

Elevholdet 18/19 synger deres sidste af mange gode kor-koncerter. Samtidig kan man nyde det smukke sted og Skt Hans bålet foran Kulhuse Kro.

Sommermøde og jubilæumstræf – lørdag d. 8. juni

Kom til sommerfest på Baunehøj Efterskole og lyt til grundlovstaler, musik, digtoplæsning mm. Vær med til lege i det fri, klap en hest og gå en tur ved stranden.

Programmet starter kl. 13.00 – men grillene startes allerede kl. 12.00. Tag madpakker med, gerne kød eller grøntsager til grillen. Elevernes fælleskor slutter dagen i idrætssalen ml. kl. 16.00-17.00.

Er du jubilar – dvs. at du gik på Baunehøj Efterskole for 5, 10, 15, 20, 25 år eller længere siden – er du velkommen fra kl. 9. Tilmelding og info finder du her her.

Foreningen Æblekinder holder generalforsamling kl. 10 i Friluftslivs-huset. Er du interesseret i at moste æbler og vil være med til at udvikle foreningen så mød op og gør din indflydelse gældende. Læs om Æblekinder på hjemmesiden under foreninger.

Blå Nat i Jægerspris – fredag d. 7. juni – kl 16 -18

Vanen tror optræder Baunehøj til kulturnatten i Jægerspris. I år med musik, solister, oplæsning og naturligvis fælleskor. Det er et offentligt arrangement. Se mere på internettet under – Blå Nat Jægerspris.

Gammel elev vender tilbage – mandag d. 8. april
Det halve barn er en forestilling, der blander storytelling og dans. I den afrikanske overgangsmyte “Det halve barn” bliver et barn født halvt og efter med frustration at konstatere at han ikke passer ind, tager barnet ud i verden for at finde sin anden halvdel og svaret på hvem han er.

Forestillingen danses og fortælles af Amund L. Bentsen – som er gammel elev fra Baunehøj.
Han har medvirket ved forestillinger på Det Kongelige Teater og mange andre steder.
Forestillingen er kl. 20.00 – mandag d. 8. april.

Mere info på: STRETCHINGROOTS på Instagram og Facebook

Onsdag den 12/12 kl 20.00-21.30: Gregory Boyd. Black in the USA. American musician Gregory Boyd will talk about his upbringing in the Northern, Southern and Western USA, with his parents being from the South of the US. He will talk about racism, police brutality, politics, gun control, poverty and wealth, American history and slavery. Part of the presentation will be a musical one with Gregory Boyd performing on Steel Pans and singing.

Søndag den 25. november kl 15-17: Forstå din teenager Skolekredsen afholder søndag den 25. november kl 15-17 et arrangement for forældre og andre interesserede med foredrag af Grethe Lindbjerg Sørensen. I foredraget kommer du til at høre om identitet, selvværd og selvtillid, opdragelse, humørskift, utålelighedsfasen, løsrivelse og om hvad der foregår i en teenagers hjerne. Alle er velkommen. Læs mere om foredraget her.

Torsdag den 8. november kl 19.30-22.00: Tidligere elever spiller   Kom og hør hvad vores tidligere elever har drevet det til musikalsk. Aftenen åbnes med musikalske indslag fra nuværende årgang. Alle er velkomne.

Tirsdag den 6. november kl 20-21.30: Aske Jonathan Kreilgaard. Fortællinger fra en flygtningelejr. I sit inspirerende og lærerige foredrag vil Aske invitere publikum med ind til en af de mest berygtede flygtningelejre i Europa: “The Jungle”. I foredraget vil Aske prøve at engagere folk i den fortabelse og det håb der følger med folk på flugt samt prøve at svare på spørgsmålene: Hvem er flygtningene? Hvor kommer de fra? Hvad er reel fakta og hvordan kan man som enkel person møde denne situation på den mest konstruktive måde. Alle er velkommen. Læs mere her.

Søndag den 30. september 2018 kl. 13-17: Åbent hus i anledning af Efterskolernes dag.
Skolen inviterer alle interesserede til at se skolen. Tidligere elever viser rundt, nuværende elever viser linjefag og synger kor og køkkenet serverer kaffe. Alle er velkommen – tilmelding ikke nødvendigt.

Onsdag den 13. juni kl 21.00 Bjørn Friis Thomsen og Nils Gröndahl
Et par dage efter koncerten på Baunehøj Efterskole udgiver forfatterlinje-underviseren Bjørn albummet KærlighedensSpændingskurver som han har arbejdet på i en årrække med musikeren Nils Gröndahl, der i mange år var med i bandet Under Byen og som de seneste år har spillet med folk som Mø og Kellermensch.

Alle er velkommen.

Lørdag den 2. juni Sommerfest og Jubilartræf
Kom til sommerfest på Baunehøj Efterskole og lyt til grundlovstaler, musik, digtoplæsning mm. Vær med til lege i det fri, klap en hest og nyd livet.

Programmet starter klokken 13, men grillene startes allerede kl 12.30. Tag madkurven med, gerne kød eller grøntsager til grillen. Skolen servere kaffe senere.

Elevernes fælleskor slutter dagen i idrætssalen fra klokken 16.00-17.00.

Er du jubilar – dvs. at du gik på Baunehøj Efterskole for 5, 10, 15, 20, 25 år eller længere siden – kan du læse mere her.

Onsdag d. 30. maj kl. 20-21.30: Søren Solkær viser billeder og fortæller
Søren Solkær viser billeder og fortæller historierne bag en række af sine fotografier. 
Han har igennem de sidste 25 år fotograferet portrætter af fremtrædende personer fra den globale offentlighed. Søren er særligt kendt sine ikoniske portrætter af kunstnere, såsom Björk, Amy Winehouse, Paul McCartney, Adele, David Lynch og Patti Smith. Søren Solkær henter hovedsagligt sin inspiration fra filmens og maleriets verdener. Han har udgivet seks bøger og udstillet over det meste af verden.  

Mandag den 30. april 2018 kl. 19.30 Masseovervågningens betydning v/Foredragsholder og aktivist Peter Kofod og i dialog med skolens elever

Efter at have holdt et både tankevækkende og provokerende foredrag sidste skoleår, er vi vildt begejstrede over at have Peter Kofod tilbage på Baunehøj Efterskole til en diskussion af masseovervågning. Kofod er en af dem i Danmark, der ved mest om emnet. Han har blandt andet interviewet Edward Snowden og bidrager jævnligt til offentlig debat omkring overvågning. Foredraget vil ske i samspil med skolens elever og Kofods ligefremme facon er en garanti for en underholdende og øjenåbnende aften. Tilmelding her på siden cirka 2 uger før arrangementet.

Torsdag den 5. april 2018 kl 18.30-20.30 Frirumsdebat mellem politikerne Morten Messerschmidt (DF) og Claus Larsen–Jensen (S).

I debatten vil politikerne komme ind på deres syn på EU-samarbejdet, reflektere over hvad der har været med til at forme deres syn på EU og slutteligt finde fremtidige initiativer sammen med publikum.

Lørdag den 24. og søndag den 25. februar  Årets teaterforestilling.    

Eleverne viser resultatet af en uges hårdt arbejde på de meget skrå brædder. Følg hjemmeside og forældremails for tilmelding. Arrangementet er kun for tilmeldte gæster.

Tirsdag den 30. januar 2017 kl. 19.30 Regnskabets time – at være indvandrer i dansk litteratur v/ forfatter Lone Aburas i samtale med skrivefagslærer Bjørn Friis Thomsen.

I juni 2017 udgav Lone Aburas en poetisk protesttale under titlen: Det er et jeg der taler (Regnskabets time)på Gyldendal. Bogen fik fine anmeldelser og tager sit afsæt i Aburas’ egne oplevelser af flygtninge- og indvandrerproblematikken i Danmark. Hun vil læse op af bogen og samtale med Bjørn om debuten Føtexsøen, de efterfølgende tre romaner, samt sit liv som forfatter.

Tirsdag den 21 november 2017 kl 19.30-21.00: Unge og Hash. Familieterapeut og forfatter Anine Boisen fortæller med udgangspunkt i sin bog Unge og hash, som netop er udkommet på Dansk Psykologisk Forlag. Foredraget, som er målrettet forældre til nuværende, tidligere og kommende elever, er arrangeret af Skolekredsen.

Torsdag den 30. november 2017 kl 19.30 – BLACK IN THE USA, foredrag og koncert med Gregory Boyd
American musician Gregory Boyd will talk about his upbringing in the Northern, Southern and Western USA, with his parents being from the South of the US. He will talk about racism, police brutality, politics, gun control, poverty and wealth, American history and slavery. Part of the presentation will be a musical one with Gregory Boyd performing on Steel Pans and singing.

Onsdag den 15. november kl 19.30-22.00: Tidligere elever spiller. Kom og hør hvad vores tidligere elever har drevet det til musikalsk.

Mandag den 30. oktober kl. 19.30 Kønskamp og ligestilling v/ næstforkvinde i Dansk Kvindesamfund Signe Vahlun

I forbindelse med et temaforløb i identitet og med et særligt fokus på køn er det med stor glæde, at vi kan præsentere nuværende næstforkvinde i Dansk Kvindesamfund og tidligere Baunehøj elev Signe Vahlun til en debat om ligestilling. Hun vil fortælle om kvindekampens historie og dens kampzoner i dag. Tilmelding her.

Torsdag den 5. oktober kl 15.30-18.00 Høstmarked.
Til høstmarkedet sælger vi ud af overskydende most, sylt og andre produkter, som vi har lavet i løbet af høstugen. Der vil også være indslag med gøgl og lege.

Onsdag den 11. oktober 2017 kl 19.30 Skæg med Grundtvig v/Forstander Ulrik Goos Iversen og musiklærer Frederik Brinth Christiansen.
Få dage efter datoerne for N.F.S Grundtvigs fødsel (8/9-1783) og død (2/9-1872) præsenterer vi et rablende foredrag om det vigtigste fritgående missil i dansk kulturhistorie. Ulrik vil fordybe sig i myten Grundtvig i håbet om, at den i sig har kraft og saft nok til at lyse op i vores egen overbelyste tid. Under kyndig akkompagnement af Frederik vil vi synge sange af og relateret til den store mester selv (Grundtvig). Tilmelding.

Fredag den 23. juni kl 21.00 Skt. Hans i Kulhuse Havn. Elevernes fælleskor årgang 2016-17 optræder for sidste gang i forbindelse med Skt. Hans-arrangementet foran Kulhuse Kro.

Lørdag den 17. juni klokken 12.00-13.00 Baunehøj Efterskole på Folkemødet i Allinge. Skolens forstander Ulrik Goos Iversen deltager i paneldebat med temaet dannelse arrangeret af netavisen Zetland for Undervisningsministeriet.

Lørdag den 17. juni kl 9.00-10.00 Baunehøj Efterskole på Folkemødet i Allinge på Bornholm. Elever fra Baunehøj Efterskole vil gennem et forumscenarie sætte fokus på grænser. Hvortil går vores personlige grænse? Hvornår og hvordan siger man stop? Eleverne vil gennem teater og ved hjælp fra publikum undersøge, hvordan man kan reagere, når man føler, at ens personlige grænser overtrædes. Med deltagelse af Morten Morten Østergaard, Formand, Radikale Venstre og Jakob Sølvhøj, Gruppeformand, Enhedslisten

Lørdag den 10. juni Sommerfest og Jubilartræf
Kom til sommerfest på Baunehøj Efterskole og lyt til grundlovstaler, musik, digtoplæsning mm. Vær med til lege i det fri, klap en hest og nyd livet. Programmet starter klokken 13, men grillene startes allerede kl 12.00. Tag madpakker med, gerne kød eller grøntsager til grillen. Elevernes fælleskor slutter dagen i idrætssalen fra klokken 16.00-17.00. Er du jubilar – dvs at du gik på Baunehøj Efterskole for 5, 10, 15, 20, 25 år eller længere siden – kan du læse mere her.

Onsdag den 26. april 2017 kl 20.00 Overvågning & whistleblowere. Højskoleforedrag med Peter Kofod
Foredrag om masseovervågning og whistleblowere – og om hvad begge fænomener betyder for den personlige frihed, for retssamfundet og for vores demokrati.
Peter var i 2014 den første dansker der interviewede NSA-whistlebloweren, Edward Snowden, som afslørede altomfattende overvågning af hele verden. Siden har Peter været en aktiv del af den offentlige debat om emnet, som skribent, foredragsholder og mediegæst.

Tirsdag den 14. marts: Pakistanaften
To Baunehøjelever skal ægtes på pakistansk maner. Vi får besøg af en Imam, en kok, en dj og to musikere og nogle danske pakistanere, der fortæller om traditioner og livet i Pakistan. Og så holder vi selvfølgelig bryllupsfest. Gæster er velkommen fra kl 19.30.

Onsdag den 1. marts kl 20.30: Koncert med Skammens vogn
Bandet med de poetiske tekster vender tilbage med det kommende album ‘Sukaley’ på pladeselskabet Tambourhinoceros. Lyt til den første single herfra: Forelsket, hvor rimene former sig sikkert over det store emne, mens inderlige guitarfigurer får lov at sætte rammen. Venskabet mellem Baunehøj Efterskole og Skammens Vogn cementeres med en koncert i gymnastiksalen. Så der er plads til lidt af hvert!

Lørdag den 25. og søndag den 26. februar  Årets teaterforestilling.    
Eleverne viser resultatet af en uges hårdt arbejde på de meget skrå brædder. Følg hjemmeside for tilmelding. Arrangementet er kun for tilmeldte gæster.

Tirsdag den 7. februar kl. 20.00 – Det kommer til at ske – oplæsning og samtale med forfatteren Lone Aburas.
Lone Aburas er en humoristisk socialsatiriker, der rent faktisk ved noget om det såkaldte Underdanmark og de såkaldt almindelige mennesker.
Hun har en enestående evne til at mixe finurlighed og indignation og både gennemskue sine personer og være solidarisk med dem.
Hvis man vil have både krøllede sjove og rasende portrætter af den verden vi lever i, er Lones bøger gode og underholdende bud.
Vi har på Baunehøj Efterskole igen været heldige at få en aftale med Lone Aburas. Hun vil læse udvalgte eksempler fra sine seneste udgivelser og derefter byder aftenen på en samtale mellem Bjørn Friis Thomsen og Lone Aburas om den seneste bog, Det kommer til at ske og personerne I bogen.

Tirsdag den 17. januar 2017 kl 19.00 Forstå en teenager, foredrag med Grethe Lindbjerg Sørensen
Skolekredsarrangement i Udsigten for forældre og voksne omkring Baunehøj
I foredraget kommer du til at høre om identitet, selvværd og selvtillid, opdragelse, humørskift, utålelighedsfasen, løsrivelse og om hvad der foregår i en teenagers hjerne.
Du får brugbar viden om teenagere, som kan hjælpe dig med at forstå teenageres tanker og reaktioner. Forståelse er efter min overbevisning en vigtig brik i gode relationer og positivt samvær. Når vi forstår og respekterer hinanden er det langt nemmere, at få hverdagen til at fungere uden (for mange) konflikter.
Du bliver præsenteret for ideer til små og store ændringer i hverdagen som kan gavne samværet og støtte teenagere i deres udvikling.
Du kan læse mere om Grethe Lindbjerg Sørensen her: http://giraff.dk
Foredraget er arrangeret af Skolekredsen.

Onsdag den 11. januar 2017 kl. 18.00-21.00 Åben Aften
Den anden onsdag i januar måned afholder alle efterskoler i landet et åbent hus arrangement for interesserede. På Baunehøj kan du komme og se linjefagene i aktion, høre koret synge og elever fortælle om livet på efterskole. Der vil desuden være stande med oplysning om fag, optagelse og forældre og elevers oplevelser på Baunehøj Efterskole.

Torsdag den 5. januar 2017 kl 20.00 Koncert med Nils Gröndahl
Hæsblæsende, intens og alsidig. Vi er stolte af at kunne præsentere en fantastisk musiker med en stærk kunsterisk vision. Læs anmeldelse af hans plade Endlos Routinen her

Torsdag den 15. december 2016  kl. 20.00 POULMAND & DE OKKULTE RUM
Poulmand & De Okkulte Rum er et læserbrev trykt i tandsmør, et smeltende stykke pålægschokolade på en træt mave og/eller et bipolært post-funk orkester med meninger uden orden. Vi er med andre ord ude i samfundet. Med lige dele aggression, ømhed, humor og kliché besynges menneskets mentale off-piste-ruter i den ivrigt accelererende senmodernitet. Poulmand & De Okkulte Rum er samtidssafari – en tur ud til sundhedsismen og/eller den misforståede brug af psykofarmaka og/eller de ubønhørlige krav om karriere, robusthed og effektivitet. Det handler på mange måder om alt det vi ikke ved. Det handler om det usigelige, om den
hemmelige viden, om de elektriske double-binds og om de gyngende landskaber.
Tjek gruppens udspil # HvadErSundhed ud her.

Søndag den 20. november 2016 kl. 10.30 – Koncert for børn
Børnemusikforeningen Kazoo låner skolen og inviterer 4-8-årige børn og deres søskende og forældre til en formiddag med musik og leg på Baunehøj Efterskole. Efterskolens musiklærere spiller en koncert med kendte børnesange, som både børn og voksne kan synge med på. Vi skal også lege sanglege i skolens idrætshal. Entré: 50 kr. pr. person. Vi slutter af med kaffe og kage, som er inkluderet i entréen. Find Kazoo Børnemusikforening på facebook.

Torsdag den 3. november 2016  kl. 19.30 – Gamle elever spiller op
Oplev tidligere elever og deres musikalitet på en hyggelig aften med nuværende og tidligere elever. Alle er velkommen.

Torsdag den 27. oktober 2016 kl 20.00 – BORN IN THE USA, foredrag og koncert med Gregory Boyd
American musician Gregory Boyd will talk about his upbringing in the Northern, Southern and Western USA, with his parents being from the South of the US. He will talk about racism, police brutality, politics, gun control, poverty and wealth, American history, slavery, and the current Presidential election year. Part of the presentation will be a musical one with Gregory Boyd performing on Steel Pans and singing.

Søndag den 25. september 2016 kl. 13-17 ÅBENT HUS
Skolen inviterer alle interesserede til at se skolen. Tidligere elever viser rundt, nuværende elever viser linjefag og synger kor og køkkenet serverer kaffe. Alle er velkomne, tilmelding ikke nødvendigt.

Onsdag den 14. September 2016 klokken 20.00 – “Kom lad os bygge en skole”. Højskoleforedrag med Carsten Oxenvad og Line Palle Jørgensen
Med sange og fortælling afslutter vi vores Grundtvigdag. Foredraget handler om myndighed/umyndighed og i mine ører hvordan man bliver menneske – hvad der skal til/hvilken “livets skole” man skal gå i for at blive et myndigt og deltagende menneske i denne overvældende verden.

Tirsdag den 19. april kl. 20.00 – Bedsteforældre for flygtninge
Erik Hansen er en erfaren foredragsholder, der snart har holdt næsten 100 foredrag med udgangspunkt i arbejdet i Bedsteforældre for flygtninge. Han har bl.a. deltaget som frivillig i nogle af de sommeruger for flygninge, som er afholdt på Baunehøj Efterskole.
Han fortæller om sine minder tilbage fra 2. Verdenskrig og om de flygtninge Danmark dengang modtog. Om at være med til at modtage flygtninge idag og om arbejdet i foreningen Bedsteforældre for flygtninge.
Erik Hansen er en underholdende og passioneret fortæller, så der er lagt op til en spændende aften.

Tirsdag den 5. april kl. 20.00 – Det kommer til at ske – oplæsning og samtale med forfatteren Lone Aburas.
Lone Aburas er en humoristisk socialsatiriker, der rent faktisk ved noget om det såkaldte Underdanmark og de såkaldt almindelige mennesker.
Hun har en enestående evne til at mixe finurlighed og indignation og både gennemskue sine personer og være solidarisk med dem.
Hvis man vil have både krøllede sjove og rasende portrætter af den verden vi lever i, er Lones bøger gode og underholdende bud.
Vi har på Baunehøj Efterskole været heldige at få en aftale med Lone Aburas. Hun vil læse udvalgte eksempler fra sine seneste udgivelser og derefter byder aftenen på en samtale mellem Bjørn Friis Thomsen og Lone Aburas om den seneste bog, Det kommer til at ske og personerne I bogen.

Onsdag den 16. marts kl. 20.00 – Foredrag med Nis-Alexander Ovasaka
Nis-Alexander Ovasaka er forfatter til ‘Dødens Pølse’ – en socialrealistisk, selvkritisk og underverdensrevsende autentisk beretning om en rejse gennem fængselsverdenen. “Fra 2005 viklede jeg mig på ulykkelig vis ind i den danske hash-underverden. Jeg blev anholdt i Maj 2008, fik en dom på 4 års fængsel”
Nis-Alexander fortæller om isolationsfængsling – og om ‘dagligdagen’ i et almindeligt åbent fængsel. Om kunst, begrebet kriminalitet, om skolens og vores fælles ansvar for at bekæmpe kriminalitet og om hvordan vi værner om samfundet.
“Jeg taler frit og levende om mit liv og diskuterer gerne spørgsmålet om ’fri hash’ og om, hvorvidt hash er farligt eller ej. I årene op til min dom var mit liv overskygget af illegal hashhandel, uro og angst for at blive arresteret og ønske om at komme væk fra den kriminelle løbebane”

Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 20.00 – Mød dokumentarfilminstruktør Ditte Haarløv Johnsen og se hendes film: Under samme himmel
Hvert år sætter tusindvis af afrikanere livet på spil i deres søgen efter et bedre liv i Europa. Mens medier og politikere råber om flygtningekrisen, tager ”Under den samme himmel” os under huden på nogle af disse mennesker på flugt, og fortæller om, hvordan livet i eksil ser ud indefra.
Harouna er strandet i kystbyen Noaudhibou i Mauretanien. Han har forladt kæresten og deres nyfødte barn i Mali, og prøver alt han kan for at få vendt sit liv. Austin, som klarede turen over havet til Italien, tjener sine penge som flaskesamler i Københavns gader. Thelma, en ung afrikansk kvinde, er endelig blevet genforenet med sin mor, og prøver at finde en mening med sin nye tilværelse i Danmark.
Dette er fortællingen om mennesker, der sætter livet på spil i håbet om at kunne skabe et værdigt liv for sig selv og dem de elsker.
Dokumentarfilm-instruktør Ditte Haarløv Johnsen er opvokset på Nørrebro og i Mozambique og er uddannet fra Den Danske Filmskole 2007. Hun viser filmen Under den samme himmel samt uddrag fra tidligere film og fotografiske projekter, der på hver deres måde omhandler mennesker, som lever et liv på kanten af samfundet, mens de kæmper for at klare sig mod alle odds.
Efter filmen er der åbent for spørgsmål og debat.

Onsdag den 13. januar 2016 kl. 18.00-21.00 Åben Aften
Den anden onsdag i januar måned afholder alle efterskoler i landet et åbent hus arrangement for interesserede. På Baunehøj kan du komme og se linjefagene i aktion, høre koret synge og elever fortælle om livet på efterskole. Der vil desuden være stande med oplysning om fag, optagelse og forældre og elevers oplevelser på Baunehøj Efterskole.