Glæder mig til resten af året

3. sep. 2013

Af Peter Carstens Søholm
Det har været tre fede uger. De første to uger har haft en lejrskole stemning. Vi gik for det meste rundt, og lærte hinanden at kende gennem navne lege og aktiviteter. Og jeg har lært så mange mennesker, at kende gennem de her uger. Jeg bor sammen med 12 andre drenge, og vi har det rigtig fedt.
Vi har været på intro tur til Orø, hvor vi cyklede over 60 kilometer! Og om aften var der bål og hygge. Vi skulle selv købe og lave maden i trangiasæt.
Vi har også lige haft vores første rigtige skole uge hvor vi havde det typiske fag som matematik og dansk. Vi har også lige fået vores linjefag at vide. Jeg fik min anden priotet som så blev forfatterlinje, og også selv om det ikke var min første prioritet er jeg indtil videre rigtig glad for det.
Generelt efter hvad jeg har hørt, har ingen fået deres tredje prioritet.
Jeg har også været her i weekenden, som er min første gang her. Det er været en virkelig fed weekend, vi har kun lavet omkring to timers praktisk arbejde, og ellers har vi fået lov til, at bare slappe af og besøge hinanden.
Der er sket en hel masse, i det her tre uger og generelt har jeg kun haft det fedt.
Glæder mig til resten af året.