De tilpassede ikke-kvinders løfte

De tilpassede ikke-kvinders løfte

Tekst: Sebastian Krøjer Mathiasen

De tilpassede ikke-kvinders løfte

– tekst fra årets teaterforestilling

Jeg er blevet hjulpet på rette vej. Smukke piger i hård træning som mødre har passet mig som deres egen datter. Jeg er blevet en tilpasset ikke-kvinde klar til en kærlig kvindeverden. Det lover jeg.

En verden uden krig og vold. Noget der før ville have afskrækket mig og mit maskuline væsen. Men maskuliniteten er tilpasningsdygtig. Det lover jeg. Det ikke-kvindelige køn er ikke den stereotyp som I tror. Det lover jeg. Vi har ændret os. Det lover jeg.

Mandekor: Det lover vi

Vi har ændret os. Vi ved at dette er meget at forlange, vi kender til jeres frygt. Vi kender historierne fra os selv, men det er fortid. Det lover jeg. Disse ikke-kvinder der har levet i fangeskab, har endnu ingen kvaliteter, værdier eller maskuline egenskaber. Derfor kan de rettes, hjælpes og forandres. Det lover jeg.

Mandekor: Det lover vi.

Vi behøver ikke at stå for den ondskab, som vi stod for i fortiden. Jeg mener at ikke-kvinder skal slippes ud i denne verden, denne verden bestående af næstekærlighed og moderlig omsorg. Ikke-kvinder kan forandres til det positive, vi kan passe ind i jeres endnu ikke udfyldte pladser. Vi har brug for mødre (…) og I har brug for os. Det lover vi.

Mandekor: Det lover vi

Share This